8 galna, roliga och udda kondomer som faktiskt går att köpa.

8 galna, roliga och udda kondomer som faktiskt går att köpa.
17 november, 2016 Kondomappen

Här kommer en lista på 8 galna, udda och roliga kondomer som (tro det eller ej) faktiskt finns att köpa på riktigt.

Vi inte dem i vår butik för tillfället men om tillräckligt många är intresserade kan vi ta in dem i vårt sortiment. 😉 Vilken är din favorit?

 

  1. Baconkondomen – Nästan en klassiker vid det här laget, den här galna kondomen har många sett. Alla vet dock inte att den är smaksatt, baconsmak såklart.
   Kondom med baconsmak

 

  1. Pokemonkondomen, denna lär väl knappast vara sanktionerad av företaget bakom Pokemon. Formen är ganska ”off” vilket tyder på att det är en gammal hederlig piratkopia. Vad vi vet finns det inte någon officiell pokemonformad kondom. Men den finns att köpa.
   kondom med pokemonform

 

  1. Spongebobkondomen från Kina, för att fortsätta på serietemat kör vi på med en annan udda figur. Spongebobkondomen kommer i en konservburk, borde vara ett utmärkt sätt att förvara kondomen om man undviker att ställa den i solen.
   kondom spongebob

 

  1. Whiskeykondomen, ännu en smaksatt kondom. Denna gången whiskeysmak med en skotskrutig förpackning är känslan total. Kondomen har tyvärr en helt vanlig form, hade varit intressant med någon form av buteljformad kondom.
   whiskeykondom

 

  1. Kondom med måttband, kanske något för den skrytsamme. Storleken verkar vara rejält tilltagen (35cm+) så måttbandet räcker nog för de flesta.
   kondom_med_ma%cc%8attband

 

  1. Kalsonkondomen, en verkligt udda kondom. Tveksamt om detta är en storsäljare, känns spontant inte supersexig. Varken färg eller form var speciellt tilltalande eller?
   kondomkalsong

 

  1. Alienkondomer, Ja vad säger man, formen är ju lite spejsig (göteborgshumor).alienkondomer

 

 1. Dinosaurkondomen, Vi avslutar med den kanske galnaste kondomen av dem alla. En blivande klassiker eller vad tror du?
  dinosaurkondomHar du själv hittat några roliga udda eller galna kondomer, skicka gärna bild och länk i en kommentar.Se vårt kondomutbud…

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*