Kondomer online – Köp enkelt och anonymt.

Kondomer online – Köp enkelt och anonymt.
14 februari, 2017 Kondomappen
In Kondomer, Nyheter
Köpa kondomer online

Kondomer online

Att beställa kondomer online är förmodligen det enklaste och smidigaste sättet. Det är lätt att glömma det ack så viktiga kondompaket när man står stressad och nedtyngd av andra varor i butiken en fredagseftermiddag. Ändå är det just det paketet som förmodligen är viktigast att komma ihåg, annars kanske det blir en helg du sent ska glömma och detta av helt fel anledningar. Så det finns många fördelar med att köpa kondomer online, nedan listar vi några:

  • Du vet att dina leverans kommer på utsatt tid om du köper kondomer online.
  • Du får ett bra pris och ett utbud på kondomsorter som din livsmedelsbutik inte kan matcha.
  • Du kan passa på att beställa något annat trevligt som livar upp sex:et.
  • Köp glidmedel med smak eller med någon annan twist, det har garanterat inte din vanliga butik.
  • Om du tycker det är pinsamt (men gör inte det) att köpa i butik så är du alltid ”anonym” hos oss.
  • Vi har aldrig stängt 

butiken stängt vart köpa kondomer?

Det var några anledningar till varför kondomer online är så mycket bättre än i vanlig butik. Du har säkert en hel del egna saker som du skulle kunna lägga till på listan.

Vi erbjuder ett sortiment med kondomer och glidmedel som vi upplever håller en hög standard. Det som är svårast med att köpa kondomer online (och även andra produkter t.ex. glidmedel)  är att man inte ser produkten framför sig. Alla har nog varit med om att produkten man beställt inte riktigt motsvarat de förväntningar man hade när man beställde. Därför är det väldigt viktigt för oss med feedback från er kunder, är det någon produkt som inte håller måttet meddela oss så att vi får chansen att plocka bort den från vårt sortiment.

köpa kondomer online

Så hoppas vi har övertygat dig om att det är bättre att köpa kondomer online. Klicka vidare för att ta en titt på vårt kondomutbud.

 

 

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*