Profil – Allt du behöver veta om kondomen från RFSU

Profil – Allt du behöver veta om kondomen från RFSU
29 juni, 2016 Kondomappen
In Kondomsorter, Nyheter
Kondomer, rfsu, profil

Profil från RFSU är företagets första och populäraste kondom, den kallas i bland för ”Orginalet”.

Profil är tillverkad av latex är transparent och har en slät yta, måtten är 185mm lång 53mm bred och har en omkrets på 106mm, måtten illustreras tydligt av bilden nedan, värt att notera är att måttet 53mm inte är diametern utan måttet kant till kant när kondomen ligger på en platt yta.

Profil - Kondom från RFSU

 

Profil har en form anpassad efter kroppen med en insvängning precis efter toppen, detta för att ge en bättre passform och en skönare känsla. RFSU har också behandlat kondomen med glidmedel något som uppskattas av nästan alla. Profil finns i paket om 10 eller 30 kondomer. Alla kondomer från RFSU testas individuellt och produkterna håller extremt bra kvalité.

RFSU förpackar alla sina kondomer i ett etui av hårdare papper vilket gör att de ligger lite mer skyddade än om de sålts styckvis. Det är viktigt att förvara kondomerna i denna förpackning för att undvika skador och att de utsätts för solljus. Solljus kan göra att kvalitén försämras och hållbarheten förkortas, du bör därför alltid förvara dina kondomer svalt och undvika direkt solljus.

Egenskaper – Profil:

  • Ofärgad
  • Transparent
  • Insvängd topp
  • rak/slät yta
  • behandlad med glidmedel
  • Tjocklek latex: 0,06mm

Köp Profil från RFSU här.

 

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*